Rusia zhvillon një raketë të re balistikeMOSKË- Rusia zhvilloi një raketë të re balistike ndërkontinentale, theksoi sot gjenerali, Sergei Karakajev, komandant i forcave të raketave strategjike.

“Kjo raketë është krijuar duke përdorur dhe zhvilluar në maksimum teknologjitë ekzistuese, gjë që redukton në mënyrë të konsiderueshme afatet dhe kostot lidhur me krijimin e saj”, deklaroi ai, cituar nga agjencitë ruse të lajmeve.
Burimi: http://www.vizionplus.tv

Advertisements